Doživeli ste saobraćajnu nezgodu?

Prepustite nam postupak naplate štete od osiguranja

O nama

PREMIUM GARANT DOO

Agencija za naplatu štete, specijalizovana za saobraćajne nezgode, osnovana sa ciljem da pomogne klijentima da dođu do maksimalne naknade štete u najkraćem vremenskom roku.

Neke od usluga koje Premium Garant doo pruža su obrada i realizacija odštetnih zahteva u slučajevima saobraćajnih nezgoda, povreda na radnom mestu, povreda u saobraćaju, naknada štete od ujeda psa, naknada šteta od rupa na putu, pada na ledu itd…

PREMIUM GARANT d.o.o. kao i Vi  imamo isti cilj, a to je da u što kraćem roku dobijemo što veću novčanu nadoknadu za saobraćajnu nezgodu i sve ostale štete na imovini i licima koja su osigurana. Tek sa realizacijom Vašeg zahteva i uplatom od strane osiguranja, garantnog fonda ili štetnika Vi pokrivate naše troškove poslovanja i isplaćujete ugovornu nagradu. Zato je rizik i odgovornost naplate Vaših potraživanja na nama.

Vaše zadovoljstvo je naš zajednički cilj i naša najbolja reklama.

Online prijava štete

Popunite formular vašim podacima, opišite nezgodu i pošaljite nam dokumentaciju koju posedujete.

Choose File
Hvala. Uspešno se poslali poruku. Uskoro ćemo Vas kontaktirati.
Došlo je do problema u toku slanja email-a

Kontaktirajte nas već danas

Saznajte sve o naknadi štete iz saobraćajnih nezgoda

 • +38165 209 62 625

Saobraćajne nezgode

U slučaju da Vam se dogodi saobraćajna nezgoda, a Vi niste krivi, imate pravo na naknadu štete. Često se dešava da osiguravajuća društva ne žele da priznaju pravni osnov ili kad priznaju, ne žele da isplate odgovarajući iznos nadoknade. Kontaktirajte nas odmah i obezbedite sebi maksimalnu naplatu štete.

Saznajte više

Povrede u saobraćaju

Povređeni ste u saobraćajnoj nezgodi kao vozač, suvozač, putnik ili pešak i potrebna vam je stručna pomoć u vezi sa naplatom štete? Kontaktirjate nas i sa svojim kvalifikovanim osobljem stojimo na raspolaganju da najbrže i najpovoljnije po Vas naplatimo štetu.

Saznajte više

Saobraćajne nezgode

Povrede

Naplata štete

Zašto angažovati nas?

Mi posredujemo u ostvarivanju Vaših prava u oblasti naknade materijalne i nematerijalne štete, koja Vam po zakonu pripada. Kontaktirajte nas na telefon 065 209 6262 ili putem mejla office@naknada-stete.com i sa zadovoljstvom ćemo besplatno pregledati Vašu dokumentaciju i savetovati u daljim postupcima.

 • Preko 98 % uspešnosti u rešavanju slučajeva i isto toliki procenat zadovoljnih klijenata

 • Podnosimo odštetni zahtev u Vaše ime i prikupljamo dokumentaciju od nadležnih organa.
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete, mi ćemo doći do Vas.
 • Sa internim i eksternim saradnicima radimo stručnu procenu štete, u Vašu korist
 • 0 (Nula) dinara Vas košta angažovanje naše agencije. Naš rad naplaćujemo u procentualnom iznosu od ukupno naplaćene štete
 • U slučaju da ipak ne dobijete odštetu, naš rad je besplatan
 • Posedujemo sertifikat „Firma od poverenja“ i Vaš smo partner u ciju maksimiziranja naplate
 • Besplatan pregled kompletne dokumentacije

Poslednje članci

Uzroci koji dovode do saobraćajne nezgode

Saobraćajne nezgode su postale skoro pa svakodnevnica u svetu. U nastavku možete videti deset najčešćih uzroka saobraćajnih nesreća.Korišćenje mobilnih telefonaIako je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona u toku vožnje, to je

Postupak za naplatu štete

 • Po prijemu Vašeg zahteva naši eksperti odmah pristupaju stručnoj analizi Vašeg predmeta. Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge potpisujete ugovor o pružanju usluga koji Vam na jasan i detaljan način pruža sve informacije o Vašim pravima i nudi Vam pravnu sigurnost.

 • O svim detaljima naplate štete kako u vansudskim tako i u sudskim postupcima naše ljubazno osoblje blagovremeno će Vas obaveštavati i tako ćemo zajedno planirati i dogovarati dalje aktivnosti.

 • Analizu svakog predmeta vrši naš tim visoko edukovanih eksperata iz svih oblasti koje pokrivaju polje osiguranja imovine i lica, saobraćajnih nezgoda: sudski veštaci medicinske, saobraćajno-tehničke, mašinske, aktuarske i ekonomske struke, te eksterni saradnici advokati čija je uža specijalnost zastupanje u saobraćajnim nezogdama.

 • Procenitelji I veštaci vrše rekonstrukciju cijelog događaja uz svestrano i sveobuhvatno sagledavanje svih uzroka koji su predhodili i doprineli Vašoj saobraćajnoj nezgodi, a sa ciljem da Vas maksimalno zaštite i pruže Vam najbolju moguću uslugu.

 • Nakon detaljne analize Vašeg predmeta pokrećemo postupke naknade štete a o svim detaljima postupka i daljim koracima u radu zajedno odlučujemo, uz stručnu sugestiju našeg ekspertskog tima. Dakle, svi zajedno radimo na istom zadatku, a to je Vaše zadovoljstvo.